ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Друк

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Керівникам підприємств Департамент економічної політики та стратегічного планування обласної державної (військової) адміністрації проводить системну роботу щодо надання сприяння у просуванні товарів регіональних товаровиробників на закордонні ринки збуту. Так, в рамках «Днів Одеси в Бремені 2023», що проходили з 10 по 19 листопада 2023 року, представникам бізнесу м. Бремен (Німеччина) було презентовано експортний потенціал підприємств Одеської області.

В ході робочої поїздки досягнуто домовленостей щодо надання переліку підприємств Одещини, зацікавлених у налагодженні ділових контактів з представниками бізнес-спільноти Бремена.

У разі зацікавленості виходу на ринок Німеччини з власною продукцією (товарами) або за наявності планів щодо розширення торговельних відносин з додатковим регіоном Німеччини, зокрема Вільним ганзейським містом Бремен, прошу поінформувати Департамент до 17 грудня 2023 року за телефоном (066) 969 46 21.

Крім того, Департаментом вивчається питання щодо інших перспективних закордонних ринків збуту продукції та товарів підприємств регіону, а також створення електронного Каталогу виробників товарів Одеської області (далі – Каталог) з метою поширення серед іноземних дипломатичних представництв, торгово-промислових палат та галузевих бізнес-об’єднань. Для інформаційного наповнення Каталогу просимо заповнити форму, що додається українською та англійською мовами та надіслати її до 10 січня 2024 року на адресу odziubynska@odessa.gov.ua.

ЗАВАНТАЖИТИ ФОРМУ

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.