ТАЛАНОВИТІЙ МОЛОДІ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ВРУЧИЛИ ПОДАРУНКОВІ ГРОШОВІ СЕРТИФІКАТИ

Друк

Молоде покоління Тарутинської громади має досить суттєві досягнення в галузі освіти та спорті. Учні шкіл та вихованці Тарутинської спортивної школи гідно представляють нашу СТГ на обласному й Всеукраїнському рівнях.

За значні досягнення у обласних предметних олімпіадах та Чемпіонатах України, сьогодні на початку засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради селищний голова Сава Чернєв  вручив подарункові грошові сертифікати:

- Лазареву Олександру – учню 11 класу Виноградівського ліцею, переможцю обласних предметних олімпіад з української мови, біології, географі, історії, болгарської мови 2023-2024 навчального року;

- Ільєву Олександру – вихованцю Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи за ІІ місце у Чемпіонаті України з вільної боротьби серед юнаків;

- Казанжи Георгію - вихованцю Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи за ІІ місце у Чемпіонаті України з вільної боротьби серед молоді;

- Мельнику Олександру - вихованцю Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи за І місце у Чемпіонаті України з боксу серед школярів.

Сертифікати також були вручені тренерам Тарутинської ДЮСШ, наставникам переможців: Калаку Григорію Семеновичу та Попову Олександру.

Сертифікати Ільєва Олександра та Казанжи Георгія отримали їх мами, тому що хлопці зараз перебувають на тренувальних зборах.

Селищний голова подякував молоді за гарні здобутки і активну діяльність та щиро побажав впевнено йти до омріяної мети.

Слова вдячності також пролунали на адресу наставників юних дарувань. Будь-який успіх у навчанні, творчості чи спорті - це спільна клопітка праця дітей, вчителів та тренерів.

Таке матеріальне заохочення сприятиме мотивації до самореалізації нашої молоді.

Ми пишаємось нашою талановитою молоддю та вітаємо її із заслуженою винагородою! Бажаємо мирного неба, творчої наснаги, успіхів та нових здобутків!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.