ПИТАННЯ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ РОЗГЛЯНУТО НА ЗАСІДАННІ ВИКОНКОМУ

Друк

28 березня 2024 року під час чергового засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради, що пройшло під головуванням селищного голови Сави Чернєва, члени виконкому розглянули 27 питань різних сфер життідіяльності Тарутинської селищної територіальної громади.

Після тривалого обговорення та внесення змін членами виконкому була затверджена Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення уповноваженими особами селищної ради.

Про результати проведення ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін виконавчий комітет поінформувала начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Оксана Кушнір.

У ході засідання було розглянуто ряд питань щодо соціального захисту населення, містобудування та житлово-комунального господарства.

З метою приведення в належний стан населених пунктів, прилеглих територій, узбіч доріг, прибережних захисних смуг річок виконком прийняв рішення щодо організації проведення «Дня довкілля» 20 квітня 2024 року в Тарутинській громаді.

Також було розглянуто питання про запровадження земельних торгів та їх реалізацію на території Тарутинської селищної ради.

З усіх питань порядку денного чергового засідання виконавчого комітету прийняті відповідні рішення.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.