РОЗГЛЯНУТІ ВАЖЛИВІ ПИТАННЯ ЩОДО ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ

Друк

29 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради, на якому було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та згідно плану роботи виконавчого комітету селищної ради члени виконкому заслухали звіт селищного голови «Про діяльність Тарутинської селищної ради та її виконавчого комітету у 2023 році».

Також члени виконкому заслухали та розглянули ряд фінансових питань, серед яких звіт про стан виконання рішення Тарутинської селищної ради від 23 грудня 2022 року №2419-VІІІ «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2023 рік».

Про стан виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської СТГ за 2023 рік та про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Тарутинської СТГ у 2024 році членів виконкому поінформував начальник відділу економіки, інвестицій та сільського господарства селищної ради Володимир Констандогло.

Про стан виконання заходів цільових програм на 2021-2023 роки: «Здоров’я», «Фінансова підтримка», «Доступна медицина» за 2023 рік доповіли директор КНП «Тарутинський ЦПМСД» Меланія Міланова та генеральний директор КНП «Тарутинська лікарня» Ірина Пулєва. Крім того члени виконкому заслухали звіт директора КНП «Тарутинський ЦПМСД» щодо виконаної роботи за 2023 рік.

Члени виконавчого комітету розглянули перелік та тарифи платних медичних послуг, які надає КНП «Тарутинська центральна лікарня» з 01 березня 2024 року.

Була заслухана інформація відділу освіти, молоді та спорту  щодо виконання соціального проєкту Президента України і Міністерства молоді та спорту України «Активні парки – локації здорової України» з липня по грудень 2023 року на території громади.

Розглянуті питання щодо захисту прав та інтересів дітей.

На засіданні виконкому до того ж розглянутий великий блок питань житлово-комунальної сфери, зокрема: взяття на квартирний облік, присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна, затвердження розрахунку по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальними підприємствами селищної ради з надання послуг в сфері ЖКГ.

На розгляд виконкому був винесений акт щодо визначення розміру збитків власникам землі землекористувачами.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 48 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.

З рішеннями виконавчого комітету Тарутинської селищної ради можна буде ознайомитися на сайті селищної ради у розділі «Виконком».

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.