ПРОВЕДЕНО ЧЕРГОВУ СЕСІЮ ТАРУТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Друк

Сьогодні, 22 грудня, під головуванням селищного голови Сави Чернєва відбулося пленарне засідання чергової 44-ї сесія VIII скликання Тарутинської селищної  ради.

Депутатами були розглянуті та прийняті рішення з 55 питань порядку денного, серед яких прийнято один із головних документів щодо забезпечення діяльності усіх сфер громади - бюджету Тарутинської територіальної громади на 2024 рік.

Під час пленарного засідання затверджені План роботи Тарутинської селищної ради та План підготовки регуляторних актів Тарутинської селищної ради на 2024 рік.

Також були затверджені ряд програм на наступні роки, за якими працюють та фінансуються структурні підрозділи та комунальні установи селищної ради, а саме: програма «Молодь Тарутинщини», програма фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги», програма розвитку надання соціальних послуг в Тарутинській селищній територіальній громаді, комплексна програма соціальної підтримки населення Тарутинської громади, Програма соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської громади.

Були внесені зміни до програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Тарутинська центральна лікарня» на 2023-2025 роки та до Стратегії розвитку Тарутинської селищної територіальної громади на 2021-2027роки. Внесені зміни та доповнення до рішення Тарутинської селищної ради: від 23 грудня 2022 року № 2419-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської територіальної громади  на 2023 рік».

Продовжений термін дії рішення сесії Тарутинської селищної ради від 28.02.2023 року №2465-VIII «Про затвердження програми забезпечення публічної безпеки та порядку, протидії злочинності на території Тарутинської селищної ради на 2023 рік».

Затверджені положення про організацію роботи служби «Соціальне таксі» Комунальної установи територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Тарутинської селищної ради та Положення про сектор з питань ветеранської політики Тарутинської селищної ради.

Прийнято рішення про надання матеріальної допомоги мешканцям селищної територіальної громади.

Розглянуто блок земельних питань, серед яких про встановлення ставок орендної плати за землю на території Тарутинської селищної ради на 2024 рік.

Депутати схвалили тексти звернень Тарутинської селищної ради восьмого скликання до Президента України, Голови Верховної Ради України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики з приводу змін з 2024 року умов обігу земель сільськогосподарського призначення та звернення до Кабінету Міністрів України, Одеської ОВА, МВС, Головного сервісного центру МВС щодо відновлення надання послуг територіальним сервісним центром МВС №5145.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.