В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ПРОЙШОВ І ЕТАП КОНКУРСУ МАЛЮНКІВ

Друк

Відповідно до розпорядження Одеської обласної державної (військової) адміністрації (за ініціативи голови Одеської ОДА Олега Кіпера) в Болградському районі завершився І етап конкурсу малюнків "Ніхто так не вірить у нашу перемогу, як я!", який проходив з 1 по 13 грудня.

740 учнів Болградського району взяли участь та продемонстрували свої творчі здібності, а 30 малюнків відібрано для участі у ІІ етапі конкурсу.

Відповідальною особою Болградської РВА, прийнято малюнки в різних техніках від навчальних закладів району та передано журі конкурсу Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання для участі у ІІ (обласному) етапі, які визначать переможців у двох вікових категоріях: 1-5 класи та 6-11 класи.

По завершенні та визначення переможців конкурсу малюнків, сорок фіналістів відвідають майстер-класи від кращих митців Одещини.

Конкурс проводиться з метою сприяння розвитку творчих художніх здібностей, вдосконаленню навичок у мистецтві та образотворчому мистецтві через осмислення теми віри в перемогу, віри в себе, формування громадянина-патріота, захисника України.⠀

Бажаємо успіхів та перемоги нашим юним, талановитим художникам!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.