В ТАРУТИНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ, ЩО БУДУТЬ РОЗГЛЯНУТІ НА ЧЕРГОВІЙ 44-ІЙ СЕСІЇ

Друк

Сьогодні в Тарутинській селищній раді відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій в рамках підготовки до пленарного засідання чергової 44-ї сесії.

У ході засідання розглядались питання, які стосуються роботи усіх постійних комісій, а саме: затвердження акту безоплатного приймання-передачі Квадрокоптера DJI Mavic 3, затвердження Плану роботи Тарутинської селищної ради на 2024 рік та Плану підготовки регуляторних актів Тарутинської селищної ради на 2024 рік.

Крім того розглянуті програми за усіма напрямками діяльності Тарутинської селищної ради у 2024 та наступних роках, серед яких: Програма соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки. Також внесені зміни до Стратегії розвитку Тарутинської селищної територіальної громади на 2021-2027роки.

Головним питанням спільного засідання постійних комісій було питання «Про місцевий бюджет Тарутинської територіальної громади на 2024 рік». Після тривалого та детального обговорення бюджетна комісія рекомендувала затвердити місцевий бюджет Тарутинської територіальної громади на 2024 рік на пленарному засіданні чергової 44 сесії, яке відбудеться 22 грудня 2023 року о 10.00.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.