В ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ В ТАРУТИНЕ ВІДБУВСЯ МІТИНГ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ВІДКРИТТЮ МЕМОРІАЛЬНИХ ДОШОК ЗАГИБЛИМ ЗЕМЛЯКАМ

Друк

Сьогодні, 6 грудня в День Збройних сил України в смт Тарутине біля меморіалу загиблим захисникам відбувся мітинг, присвячений відкриттю меморіальних дошок нашим землякам Василю Стратулату, Сергію Бернику, Віталію Волкову.   

У заході взяли участь: керівництво та працівники Тарутинської селищної ради, рідні та близькі загиблих воїнів, працівники установ та організацій селища, військовослужбовці, учні Тарутинського ліцею, громадськість.

З привітанням до військовослужбовців звернувся селищний голова Сава Чернєв. Він висловив глибоку вдячність та повагу усім чоловікам та жінкам, що боронять свободу рідної землі та побажав захисникам та їх родинам перемоги, міцного здоров’я, добра і злагоди.

За виховання Героїв матерям, які виростили безстрашних, самовідданих патріотів, вклали в їх серце любов до рідної землі та виховали в них найвищі людські цінності, селищний голова вручив Подяки Тарутинської селищної ради.

Наші загиблі земляки були надзвичайно мужніми воїнами, дбайливими синами та батьками, чуйними чоловіками, сповненими надій на майбутнє. Саме такими вони назавжди залишаться в пам’яті рідних, друзів та односельців.

Право відкрити меморіальну дошку було надано Тарутинському селищному голові та матерям Героїв.

Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті всіх воїнів та мирних громадян, загиблих  внаслідок збройної агресії російської федерації.

Після чого учасники мітингу поклали квіти до меморіального комплексу.

Герої житимуть доки живе пам’ять про них, а пам’ятати і шанувати тих, хто віддав своє життя за Батьківщину – це наш обов’язок!

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.