ПРИВІТАННЯ ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗДО «ТОПОЛЬОК» ТАРУТИНСЬКОГО ЛІЦЕЮ З ЮВІЛЕЙНИМ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

Друк

Сьогодні, 13 березня свій ювілейний День народження відзначає успішний керівник, професіонал своєї справи та просто прекрасна жінка – Бахчиванжи Лілія Володимирівна, заступник директора з навчально-виховної роботи закладу дошкільної освіти «Топольок» Тарутинського ліцею.

Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та заступник селищного голови Олена Сілоч від імені Тарутинської селищної ради щиро привітали Лілію Володимирівну з ювілейною датою.

Шановна Ліліє Володимирівно!

У цьому віці жінка багата духовно. Цей жіночий вік наповнений змістом та досвідом. Це той випадок, коли кажуть, що жінка мудра та розумна. Ви наділені цими найкращими якостями!

Ваші професійні та організаторські здібності допомогли створити дружний колектив і досягти успіхів у реалізації різних завдань. Нехай справа, якій Ви віддаєте  душевні сили, досвід та знання, приносить радість та бажання нових професійних звершень.       Бажаємо Вам  невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів і задумів, а підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце, сповнене любові і добра, натхненна думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, а дружні привітання додали наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай шана Ваших вихованців і колег буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Миру Вам та благополуччя! З Днем народження Вас!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.