ПРЕДСТАВНИКАМИ ПРОБАЦІЇ ПРОВЕДЕНО ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАХІД ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Друк

12 березня 2024 року Болградським районним сектором № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області до Дня українського добровольця з підобліковими сектору з питань пробації  було проведено інформаційний захід з метою сприяння зміцненню патріотичного духу у суспільстві.

Хоч це Свято і є новим для національного календаря України, проте явище, якому воно присвячено, споконвіку супроводжує дружній український народ. Яскрава національна риса, благословення і традиція українського народу - бути небайдужим до свого сьогодення та майбуття, до долі своїх дітей, честі і пам’яті своїх славних батьків.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості, - Верховна Рада України постановила - установити в Україні День українського добровольця, який відзначати щорічно 14 березня.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.