ПРО ПОТОЧНУ РОБОТУ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ТАРУТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Друк

11 березня 2024 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду з керівниками комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради, які поінформували про поточну роботу у підпорядкованих структурах, плани на найближчий період та проблемні питання.

У нараді взяли участь: секретар селищної ради Анетта Куракова, заступники селищного голови Олена Сілоч та Олексій Судак, секретар виконавчого комітету селищної ради  Олена Абрамова.

Станом на 11 березня у стаціонарних відділеннях Тарутинської лікарні на лікуванні перебувають 115 хворих. На минулому тижні троє пацієнтів транспортовані до медичних закладів м.Одеса., у тому числі 1 дитина.

Від благодійного фонду «100% життя» лікарня отримала продукти харчування: макаронні вироби, борошно, вівсянку та олію.

Тарутинським центром первинної медико-санітарної допомоги за період з 4  по 9 березня  прийнято: 1479 мешканців ОТГ, у т. ч. 479 дітей. В денних стаціонарах проліковано 13 хворих. В закладі проводиться рутинна вакцинація дорослого та дитячого населення згідно плану щеплень на 2024 рік.

З метою надання якісних послуг мешканцям населених пунктів Тарутинської ОТГ продовжується функціонування мобільної медичної бригади. За минулий тиждень здійснено п’ять виїздів сімейними лікарями в села Підгірне, Малоярославець Другий, Рівне, Красне та селище Серпневе. Було оглянуто сімейними лікарями на виїздах 52 мешканців, у тому числі оглянуто на дому - 4 чол.

На обліку відділу соціального захисту перебувають 1114 внутрішньо переміщених осіб, 1251 ВПО зняті з обліку.

Відділом освіти, молоді та спорту сформовано замовлення на отримання документів про освіту. За підсумками обласного етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму троє учнів Тарутинського ліцею посіли призові місця: Кравченко Ангеліна – ІІ місце, Тихонова Таїсія та Китаєв Павло – ІІІ місце. За участь у обласному етапі конкурсу «Космос. Людина. Духовність» нагороджені: дипломами І ступеню – 3 учнів, дипломами ІІ ступеню – 9 та дипломами ІІІ ступеню – 6 учнів громади. Завершено постачання підручників для 5-6 класів. Від Департаменту освіти і науки отримали 4 маршрутизатори та 4 точки доступа для укриттів Тарутинського, Підгірненського, Виноградівського та Рівненського ліцеїв, які вже встановлені та працюють. Проводиться підготовка до змагань «Пліч-о-пліч» з футзалу.

Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведені майстер-класи з вчителями англійської мови, історії та географії. Щотижня проводиться нарада з заступниками директорів закладів освіти.

На минулому тижні відбулось засідання земельної комісії селищної ради, на якій розглянуто 40 заяв, з яких підготовлені проекти рішень для розгляду на черговій сесії селищної ради.

Завідувач сектору з питань ветеранської політики селищної ради пройшов навчання з надання супроводу ветеранам та членам їх сімей.

Селищним центром соціальних служб здійснено виїзди в села Рівне, Ярове, Виноградівка та селища Березине і Серпневе. Відвідані сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, виявлені їх потреби, надана гуманітарна допомога.

Службою у справах дітей проводиться популяризація сімейних форм виховання, триває підготовка батьків до створення ще одної прийомної родини в громаді. Здійснюються заходи щодо захисту прав та інтересів дітей.

Відділом економіки, інвестицій та сільського господарства селищної ради подано заявку до Програми від японського уряду «Кусаноне» для Центру соціально-психологічної реабілітації дітей; здійснюється моніторинг грантових програм; продовжується робота щодо участі в грантовому конкурсі у сфері «зеленої» енергетики; проводиться моніторинг стану та підживлення посівів в сільськогосподарських підприємствах громади.

До 210-річниці з Дня народження Тараса Шевченка заклади культури Тарутинської громади взяли участь у флешмобі «Єднаймо Україну Тарасовою мовою».

У ході апаратної наради селищним головою надано ряд рекомендацій та доручень керівникам КНП та структурних підрозділів.        

                              

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.