СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРИВІТАВ ЖІНОК ТАРУТИНСЬКОГО ВОЛОНТЕРСЬКОГО ЖІНОЧОГО КЛУБУ ЗІ СВЯТОМ 8 БЕРЕЗНЯ

Друк

З нагоди Міжнародного свята 8 Березня Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та заступник селищного голови Олексій Судак відвідали волонтерський жіночий клуб в селищі Тарутине.

Селищний голова щиро привітав учасниць волонтерського клубу зі святом жіночності і краси та побажав миру, міцного здоров’я, добра. Сава Чернєв подякував жінкам за те, що вони роблять все можливе, аби допомогти нашим захисникам та запевнив у всебічній підтримці волонтерського клубу.

Жінки в’яжуть теплі шкарпетки і килимки, шиють ковдри, матраци, натільну білизну для поранених та багато іншого. Нещодавно до волонтерського клубу звернулися військові з проханням допомогти ношами. Наші майстрині налагодили їх пошиття, для чого закупляють спеціальну тканину.

Організатор волонтерського клубу Алла Володимирівна Буркацька розповіла, що за період роботи клубу була зібрана та відправлена захисникам 161 коробка з необхідними речами,  перев'язувальним матеріалом, шприцами, солодощами, кавою, чаєм, газовими балончиками та іншим. Допомога військовослужбовцям направлена у Харківську, Чернігівську, Запорізьку, Херсонську та Донецьку області.

Небайдужі мешканці, колективи закладів та підприємці громади постійно вносять свій вклад у жіночий волонтерський рух Тарутинщини. Вони активно підтримують клуб, допомагають грошима, теплими речами, продуктами. І самі жінки-волонтерки вносять необхідні кошти у фонд клубу.

Щиро дякуємо усім жінкам-волонтеркам, що віддають себе шляхетній, самовідданій і безкорисливій справі та допомагають захисникам!

Дорогі жінки! Бажаємо вам лише позитивних емоцій, тепла, чудового настрою і прекрасного самопочуття.

Дякуємо нашим захисникам за відвагу, мужність та за кожен новий день!

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.