РОБОЧА ЗУСТРІЧ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З КЕРІВНИКОМ КП «ВУЖКГ»

Друк

Забезпечення стабільного функціонування закладів, установ та комунальних підприємств на території громади перебуває на постійному контролі Тарутинського селищного голови. В числі першочергових завдань та заходів є питання стабільного та якісного надання житлово-комунальних послуг.

Сьогодні селищний голова Сава Чернєв провів робочу зустріч з керівником комунального підприємства «ВУЖКГ» Максимом Абаржи за участю заступника голови Олексія Судака.

Під час зустрічі були обговорені питання, які потребують першочергового вирішення: щодо ліквідації пошкоджень водовідведення, впорядкування сміттєзвалища, ремонту техніки, тощо.

Було порушено питання щодо стану сплати за надання комунальних послуг населенням, проведену роботу зі злісними неплатниками за спожиті послуги та вжиття заходів щодо погашення цієї заборгованості. Найбільші суми заборгованості за комунальні послуги мають мешканці громади, що проживають в селі Красне та селищі Тарутине. Своєчасна сплата за комунальні послуги вкрай важлива для забезпечення безперебійної роботи комунального підприємства, у тому числі своєчасної виплати заробітної плати його працівникам.

За результатами зустрічі селищний голова надав ряд доручень керівнику КП «ВУЖКГ».

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.