ТАРУТИНЩИНА В СКОРБОТІ…

Друк

Ще один гіркий і скорботний день додався до життя Тарутинської громади. Сьогодні, 31 грудня 2023 року в селищі Тарутине відбулось поховання сміливого та відважного воїна, справжнього патріота – БЕРШАЦЬКОГО ВАЛЕНТИНА МИКОЛАЙОВИЧА.

Валентин народився 21 жовтня 1980 року в Кіровоградській області. Разом з сім’єю проживав  в Тарутине, звідки і був  призваний на військову службу 4 березня 2022 року. Він із честю та гідністю виконав свій обов'язок громадянина України щодо захисту нашої держави.

На превеликий жаль 28 грудня  2023 року під час виконання бойового завдання в районі села Студенок Сумської області наш Герой загинув.

Провести земляка в останню путь разом з рідними прийшли друзі, знайомі, керівництво Тарутинської селищної ради, військовослужбовці та побратими.

Зі словами глибокої вдячності за захист нашої країни та словами підтримки до рідних звернувся Тарутинський селищний голова Сава Чернєв.

Заупокійну службу за загиблим воїном провів отець Олександр.

Ми пишаємося кожним захисником, який боронив та боронить рідну землю від російського агресора. Завдяки їм ми можемо зустрічати новий ранок, новий рік…

Співчуваємо та сумуємо разом з рідними та близькими полеглого Героя.

Вічна і світла пам'ять Валентину Миколайовичу, який ціною власного життя захищав усіх нас та Україну!

Слава Україні! Героям Слава!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.