СПЕЦІАЛІСТАМИ СЕКТОРУ “ТАРУТИНСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ” ПРОВЕДЕНО ПРАВОПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЗАХІД НА ТЕМУ: “МОЛОДЬ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА”

Друк

05.12.2023 року спеціалістами сектору "Тарутинське бюро правової допомоги" відділу правової допомоги Арцизького МЦ з надання БВПД в Тарутинській селищній бібліотеці Тарутинської селищної ради за участю спеціалістів та клієнтів Болградського районного сектору 2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області та читачів бібліотеки в рамках акції "16 днів без насильства" було проведено правопросвітницький захід на тему: "Молодь проти насильства".   

Одним з поширеніших видів порушення прав людини є насильство, яке завдає шкоди здоров'ю та принижує людську гідність. Про це, форми та види насильства розповіла присутнім завідувач сектору "Тарутинське бюро правової допомоги" Марина Залізко.

Так, суб’єктами та жертвами насильства в основному є: дружина чи чоловік; діти; престарілі батьки чи родичі; немічні родичі чи інваліди.

Обговорювались питання захисту своїх порушених прав та куди звертатися, якщо ви стали жертвою насильства або свідком. 

Нагадуємо, що за отриманням більш детальної інформації, консультацій чи роз'яснень з правових питань Ви можете звернутись до сектору "Тарутинське бюро правової допомоги" за адресою: смт Тарутине, вул. Центральна, 124. Тел. 04847 4 04 47

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.