ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ УРОЧИСТО ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Друк

В третю неділю листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства. У зв’язку з певними обставинами працівників найважливішої галузі нашої громади привітали дещо пізніше.

Сьогодні в Тарутинському селищному будинку культури відбувся урочистий захід, на якому пролунали вітання всім, тим, хто присвятив себе дуже важливій галузі, тим - від кого залежить добробут та благополуччя людей.

На гарному, тематично оформленому майданчику перед БК працівників сільського господарства радо зустрічали колективи художньої самодіяльності Тарутинської громади.

Глибоку вдячність та повагу працівникам сільськогосподарських підприємств громади у своєму привітанні висловив Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та побажав їм міцного здоров’я, миру, достатку та плідної роботи. Очільник громади також подякував керівникам господарств за надійний тил та допомогу Збройним Силам України. Окрема подяка від селищного голови пролунала за допомогу та злагоджені дії з ліквідації наслідків негоди 26 листопада.

Нещодавно два керівника сільгосппідприємств нашої громади Петро Ламбов та Дмитро Чиканчі відсвяткували свої ювілейні дні народження. В урочистій обстановці ювілярів привітали з 70-ти річчям та вручили подарунки.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу, активну громадську позицію кращим працівникам сільського господарства Тарутинської СТГ, у тому числі і ветеранам праці, були оголошені Подяки з врученням цінних подарунків.

Також були оголошені Подяки колективам сільськогосподарських підприємств громади за досягнення значних показників у виробництві сільськогосподарської продукції, впровадження сучасних ефективних методів і технологій та високий професіоналізм.

Колективи художньої самодіяльності Тарутинської селищної ради та Тарутинської музичної школи подарували присутнім у залі свої найкращі номери, виконані професійно та майстерно, що додало усім присутнім гарного піднесеного настрою.

Шановні аграрії! Нехай не знають втоми ваші натруджені руки, нехай щедрою буде ваша життєва нива, а праця й надалі збагачує Україну та прославляє нашу Тарутинщину!

Перемоги, гарної погоди і щедрих врожаїв!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.