Голова Болградської РВА відвідав Тарутинську громаду

Друк

13 вересня голова Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з начальником відділу  інфраструктури,   містобудування та архітектури,  житлово-комунального господарства, екології райдержадміністрації Аркадієм Радуловим відвідали Тарутинську громаду.

У ході зустрічі з Тарутинським селищним головою Савою Чернєвим були обговорені нагальні питання життєдіяльності громади.

Сава Чернєв ознайомив Михайла Шарафаненко з діяльністю головних соціальних об’єктів селища Тарутине. В КНП «Тарутинська центральна лікарня» були оглянуті укриття, киснева станція,  новий дизель-генератор, хірургічне, приймально-діагностичне та паліативне відділення. Генеральний директор центральної лікарні Ірина Пулєва розповіла про будні лікарні та проблемні питання закладу, які потребують додаткового фінансування.

Окрім того, очільник району побував на місці будівництва нової амбулаторії сімейної медицини в селищі Тарутине, яка споруджується за рахунок залучених коштів турецького та німецького благодійних фондів.

У меморіального комплексу захисникам України - мешканцям Тарутинської громади Михайло Шарафаненко та Сава Чернєв вшанували світлу пам'ять воїнів, які віддали свої життя за світле майбутнє нашої країни.

В Тарутинському ліцеї голова РВА, начальник відділу  інфраструктури,   містобудування та архітектури,  житлово-комунального господарства, екології РВА разом з Тарутинським селищним головою та директором ліцею Олегом Ткаченко оглянули хід робіт з капітального ремонту укриття, де на сьогодні тривають активні роботи. Також були обговорені питання  готовності до опалювального сезону та забезпечення засобами безперебійного живлення.

Ознайомившись з основними соціальними об’єктами Тарутине та їх нагальними проблемами, голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко запевнив керівників закладів у підтримці їх вирішення з боку райдержадміністрації.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.