Село Петрівськ Тарутинської громади змагається за звання «Найкращий сільський населений пункт Одещини»

Друк

Ті хто, хоч раз побував у селі Петрівськ Тарутинської громади відразу звертають увагу на чистоту і порядок, яких дотримуються усі його мешканці. Згуртованість мешканців, старостату села та керівництва базового господарства ПрАТ «Петросталь» проявляється у будь-якій справі: ремонті дороги, підтримці спортсменів, проведені фестивалів та т.п.
11 вересня 2023 року обласна конкурсна комісія з проведення щорічного обласного конкурсу «Найкращий сільський населений пункт із благоустрою Одеської області» та заступник Тарутинського селищного голови Олексій Судак відвідали село Петрівськ Тарутинської громади.

Участь у обласному конкурсі дає можливість показати здобутки села, поділитись досвідом і, у разі перемоги, отримати кошти на подальший розвиток населеного пункту, щоб втілити нові плани та ідеї.

Староста Петрівського старостинського округу Сергій Бугор ознайомив членів комісії з роботою старостату та КП «Петросталь» щодо благоустрою села, підтримки санітарного стану, водопостачання та інших важливих питань функціонування населеного пункту. Гості завітали до ФАПу, будинку культури, Петрівського ліцею, в якому оглянули укриття, що було підготовлене працівниками школи та батьками учнів за участю спонсорів. Діти та вчителі ліцею радо вітали гостей у своєму селі, вони підготували невеличку концертну програму.

Оглянула також комісія пам’ятник засновникам села та побувала на сільському цвинтарі.

Участь у обласному конкурсі з благоустрою - це досвід та можливість оцінити те, що мають жителі села, чого досягли.

Село Петрівськ - живе, рухається, а його мешканці утверджують ідею: якщо хочеш, щоб було гарно і добре - бери і роби.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.