Про актуальні питання жителів села Малоярославець Перший

Друк

З метою сприяння громадянам у вирішенні за місцем їх проживання нагальних питань здійснюються виїзні прийоми громадян керівництвом Тарутинської селищної ради.

21 вересня селищним головою Савою Чернєвим проведено виїзний прийом громадян в селі Малоярославець Перший Ярівського старостинського округу за участю секретаря виконавчого комітету селищної ради Олени Абрамової, старости Ярівського старостинського округу Петра Кічука, в.о.начальника відділу земельних ресурсів Алли Карамаврової, заступника начальника відділу соціального захисту Альони Тасмасис.

Жителі села, що прийшли на прийом – 12чол., виявили велику активність та небайдужість до загально-громадських проблем. Вони звернулися до голови громади з проханням у вирішенні питань щодо можливості заготівлі мешканцями села сухостою у полезахисних лісових смугах, які відносяться до комунальної власності Тарутинської селищної ради, водопостачання, встановлення мобільного зв’язку в селі, автобусного сполучення Тарутине-Малоярославець Перший.

Особисті звернення двох мешканок села стосувалися фінансової допомоги та працевлаштування.

На всі запитання Савою Чернєвим та посадовими особами селищної ради надані грунтовні роз’яснення. Більшість з порушених питань перебувають під особистим контролем голови та вже знаходяться на стадії вирішення.

Окрім того селищний голова поспілкувався з жителями села з актуальних проблем життєдіяльності громади, викликаних часом, та повідомив присутнім добру новину: в найближчі дні в селі Малоярославець Перший буде встановлений довгоочікуваний жителями села дитячий майданчик.

Також Тарутинський селищний голова та староста Ярівського старостинського округу відвідали Малоярославецьку Першу гімназію, де ознайомилися з роботою закладу освіти у новому навчальному році та відмітили злагоджену роботу колективу гімназії.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.