В Тарутинській громаді обрано голову Ради з питань внутрішньо переміщених осіб

Друк

19 вересня 2023 року в Тарутинській селищній раді відбулося засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб.

Відкрив засідання Ради заступник Тарутинського селищного голови, заступник голови Ради  Олексій Судак. Він поінформував присутніх, що відповідно до  постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2023 № 812, розпорядженням Тарутинської селищної ради від 11.08.2023 № 108-ОД в Тарутинській громаді створено Раду з питань внутрішньо переміщених осіб, затверджений її персональний склад та Положення про Раду.

Рада з питань ВПО є консультативно-дорадчим органом при виконавчому комітеті селищної ради. Вона утворена для участі у реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, сприяння діяльності громади у розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції.

Олексій Судак ознайомив членів Ради з основними завданнями та правами Ради, після чого відбулося обрання голови консультативно-дорадчого органу.

Одноголосно головою Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Тарутинської селищної ради обрано Оксану Кострову, яка приїхала у громаду з Херсонскої області, тут проживає і працює.

Учасники засідання також обговорили основні напрямки роботи Ради на поточний рік.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.