Профілактичний рейд служби у справах дітей  до сіл Вільне та Ярове

Друк

Основний напрямок роботи служби у справах дітей -  це заходи, направлені на збереження для дитини її біологічної родини, зменшення кількості дітей, які можуть перебувати поза сімейним оточенням.

Службою у справах дітей Тарутинської селищної ради 19 вересня 2023 року проведений профілактичний рейд до сіл Вільне та Ярове, де були відвідані родини з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах та діти, які перебувають під опікою або піклуванням.

В ході рейду, працівниками служби була проведена робота, спрямована  на створення безпечних умов для життя і здорового розвитку дитини, права на охорону здоров’я,  формування навичок здорового способу життя.  

З батьками проведені профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житловому приміщеннях та роз’яснені  наслідки їх невиконання.

За результатами рейдового заходу складено відповідні акти.

Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.

 

Служба у справах дітей

Тарутинської селищної ради

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.