Про нагальні питання Тарутинської громади

Друк

Сьогодні відбулася чергова апаратна нарада селищного голови Сави Чернєва з керівниками комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради. У нараді також взяли участь: секретар виконавчого комітету селищної ради Олена Абрамова, заступники селищного голови Олена Сілоч та Олексій Судак.

Керівники доповіли про стан справ у підпорядкованих структурах. Станом на 11 вересня 2023р. на лікуванні  у стаціонарних відділеннях Тарутинської центральної лікарні перебувають 74 хворих. За поточний період вересня у Тарутинському пологовому відділені народилося одне немовля. На минулому тижні лікарня отримала гуманітарну допомогу (медикаменти та медичні вироби) від UNICEF, БФ «Шляхетна справа» та інших благодійних організацій.

За період з 4 по 8 вересня 2023р. центром первинної медико-санітарної допомоги було прийнято 1410 мешканців ОТГ, у тому числі 477 дітей. 39 мешканців громади були оглянуті сімейними лікарями на виїзних прийомах. В денних стаціонарах проліковано 69 чол.

Відділом містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства здійснюється координація роботи щодо підготовки закладів соціальної сфери громади до осінньо-зимового періоду; вивчається потреба у генераторах в установах та на підприємствах комунальної власності.

В сільськогосподарських підприємствах громади продовжується збір соняшника, убрано 1880 га.

В закладах культури громади триває набір учасників художньої самодіяльності, продовжується набір учнів у музичну школу.

Тарутинським  центром професійного розвитку педагогічних працівників  спільно з відділом освіти, молоді та спорту проведені нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи,  онлайн-засідання спільноти педагогів-організаторів,  заступників директорів з дошкільної освіти, вчителів болгарської мови та літератури. В закладах освіти відбулися відкриття шкільних олімпіад.

Під час наради були обговорені також актуальні питання соціальної сфери, цивільного захисту, охорони праці, тощо.

У ході апаратної наради Тарутинським селищним головою  надані ряд доручень керівникам структурних підрозділів селищної ради.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.