Планшет для хлопчика із Харкова

Друк

В нашій громаді майже с першого дня війни проживають люди, які через війну вимушено покинули рідні домівки. І дуже важливим для цих людей є підтримка і допомога з боку місцевої влади.

На минулому тижні до Тарутинського селищного голови Сави Чернєва звернулася жінка з Харкова з числа внутрішньо переміщених осіб  з проханням, якщо є можливість, надати її сину першокласнику у тимчасове користування планшет.

Кирил першокласник Тарутинського ліцею. Поки йде капітальний ремонт укриття у закладі, діти навчаються дистанційно, а для цього дитині потрібен комп’ютер чи планшет. У родини ВПО не має можливості купити електронну техніку, вони користувалися телефоном, що дуже не зручно для хлопчика. Тому вирішили звернутися за допомогою до селищного голови.

Через декілька днів родину переселенців, як сказала мама Інга, чекав справжній сюрприз. Сава Степанович запросив маму з хлопчиком до селищної ради та подарував дитині планшет, який був куплений за кошти благодійного фонду «Зробимо світ добріше» (фонд заснував, будучі керівником СФГ «Кристал», Сава Чернєв).

Селищний голова побажав Кирилу успіхів у всьому, рости розумним, вихованим хлопчиком, патріотом своєї Батьківщини.

Тепер дитина має можливість повноцінно отримувати знання дистанційно, бачити на екрані вчителя, однокласників та спілкуватися з ними.

Керівництво Тарутинської селищної ради  докладає усіх зусиль аби переселенці, що знайшли прихисток  в  нашій громаді,  почувалися добре і затишно, їх завжди підтримують і допомагають. Адже лише разом можна здолати будь-які негаразди!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.