Заклади освіти Тарутинської громади допомагають ЗСУ

Друк

В день свята Першого дзвоника, першокласники Тарутинського ліцею прийшли до школи без квітів, тому що вони та їхні батьки долучились до благодійної акції «Перше вересня без квітів». А гроші, які б витратили на квіти, задонатили нашим захисникам. Випускники-одинадцятикласники в знак подяки побажали привітати рідних вчителів квітами, але зібрали немалу суму коштів і для військових.

Всього зібрано Тарутинським ліцеєм 11 760 грн. На ці гроші будуть закуплені ліки проти застуди, засоби гігієни, цигарки, чай, кава. Також до акцї допомоги і підтримки долучились інші класи. Учні приносили малюнки, обереги, листи, надруковані молитви для воїнів.

5 вересня після уроків благодійний ярмарок "Добро в дитячих долонях" на  підтримку Збройних Сил України проходив в Рівненському ліцеї Тарутинської селищної ради, зібрано 5200 грн. Ярмарок в цьому закладі продовжується і сьогодні, до нього побажали долучитися мешканці села.

Дякуємо за активну участь усім учням, вчителям, батькам, мешканцям селищ та сіл громади, які з задоволенням та натхненням  постійно беруть участь у благодійних ярмарках. Дякуємо всім небайдужим!

Робимо все, що можемо разом для нашої Перемоги!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.