Розвиток соціальної сфери Тарутинської громади – найважливіший пріоритет обласної та селищної влади

Друк

6 вересня до Тарутинської громади з робочим візитом завітали перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський та його помічник, керівник БФ «Шляхетна справа» Сергій Шутов. Вони зосередили свою увагу на конкретних питаннях пов'язаних із соціальною сферою громади.

Наявність захисних споруд в закладах освіти є необхідною умовою для їх роботи в умовах війни. На даний час в Тарутинському ліцеї триває капітальний ремонт укриття, аби усі діти, які навчаються у школі, а їх на сьогодні 682, мали змогу навчатися в офлайн режимі. Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та його заступник Олена Сілоч разом з поважними гостями та директором закладу Олегом Ткаченко оглянули хід робіт з капітального ремонту укриття в ліцеї та відмітили, що укриття готове на 70%, роботи підрядною організацією виконуються якісно, на разі шпаклюються стіни.

Олег Радковський та Сергій Шутов також відвідали ДНЗ «Тарутинський професійний аграрний ліцей», в якому поспілкувалися з колективом закладу, обговорили можливості подальшого функціонування ПАЛ та його потреби у зміцнені матеріально-технічної бази. За сприянням першого заступника голови Одеської обласної ради О.Радковського та його помічника С.Шутова в цьому навчальному році в Тарутинському ПАЛ вдалося відкрити дві групи навчання.

Ще одним об’єктом відвідування  Олега Радковського і Сергія Шутова було КНП «Тарутинська центральна лікарня», де разом з генеральним директором лікарні Іриною Пулєвою та керівництвом громади оглянули укриття лікарні та хірургічне відділення, в якому завершується поточний ремонт. Перший заступник голови обласної ради відзначив гарну роботу з підготовки укриття. У ході бесіди розглянули проблемні питання та плани щодо розвитку закладу.

Керівник БФ «Шляхетна справа» передав в якості гуманітарної допомоги медичні вироби для лікарні.

 Робочий візит  першого заступника Одеської обласної ради та його помічника у Тарутинську громаду був плідним, зустріч з керівництвом громади пройшла в конструктивній атмосфері.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.