Відбулося засідання виконавчого комітету

Друк

Сьогодні в Тарутинській селищній раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Сава Чернєв.

У ході засідання були розглянуті важливі питання з різних сфер життєдіяльності громади, а саме: про стан виконання «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної територіальної громади на 2023 рік» за І квартал 2023 року, про підсумки виховної роботи за 2022/2023 навчальний рік в закладах освіти Тарутинської селищної територіальної громади, про надання неповнолітнім повної цивільної дієздатності ( у зв’язку з народженням дитини) та інші.

Більшість рішень, прийнятих на засіданні виконавчого комітету, стосуються сфери містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства, у тому числі затверджені розрахунку по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальним підприємствам громади з надання послуг у сфері ЖКГ.

Після розгляду питань порядку денного засідання виконкому, у розділі різні були обговорені деякі питання, порушені членом виконкому, засновником одного із фермерських господарств громади.

Докладніше з рішеннями виконавчого комітету можна ознайомитися на сайті Тарутинської селищної ради у розділі «Виконком ради».

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.