В смт Тарутине відбувся мітинг присвячений Дню пам’яті та примирення «Запали свічки скорботи»

Друк

8 травня Україна разом з європейськими країнами відзначає День пам’яті та примирення. Цього дня біля братської могили загиблих визволителів смт Тарутине у Другій світовій війні відбувся мітинг «Запали свічки скорботи».

У мітингу взяли участь: ветеран війни Василь Степанович Хомиженко, керівництво та працівники Тарутинської селищної ради, працівники підприємств, установ і організацій селища, громадськість.

Селищний голова Сава Чернєв привітав усіх присутніх на мітингу з Днем пам’яті та примирення і побажав скорішої перемоги нашій країні, єдності, терпіння, міцного здоров’я та злагоди в кожній родині.

До присутніх на мітингу зі словами привітання звернувся також голова Тарутинської спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Петро Скрипник.

На честь усіх загиблих українців у Другій світовій війні була оголошена хвилина мовчання та покладання квітів.

Вічна і світла пам'ять українським воїнам, які віддали свої життя у Другій світовій війні. Пам'ятаємо їхній подвиг і всі злочини гітлерівського режиму.

Молимося за наших військових, які борються з російським нацизмом. Історія свідчить: наш народ - непереможний! Слава захисникам України різних часів!

Слава Україні!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.