Телеканал ІНТЕР в гостях у ветерана Другої світової війни

Друк

Сьогодні, у День пам’яті та примирення в гостях у ветерана Другої світової війни, мешканця селища Тарутине Хомиженко Василя Степановича побувала знімальна група телеканалу ІНТЕР: журналіст Андрій Анастасов та оператор Ігор Мехоношин.

У бесіді з Андрієм Анастасовим Василь Степанович розповів про своє непросте юнацтво у румунській Бессарабії, воєнні роки, полон, післявоєнне життя.  

Знімальна група  поцікавилася відношенням ветерана Другої світової війни до подій, що відбуваються сьогодні в Україні.  Василь Степанович з власного досвіду знає, що таке війна і як важлива для військових допомога тилу, щоб скоріше настала перемога. Тому наш ветеран активно підтримує військовослужбовців.  Він неодноразово передавав кошти (а це не маленькі суми) на придбання ліків та на реанімобіль для хлопців Тарутинської громади, що служать у 28 бригаді.

І звичайно же, журналіст поцікавився у ветерана у чому секрет бадьорості його духу.

Про ветерана Другої Світової війни та його допомогу армії Андрій Анастасов розпитав у Тарутинського селищного голови Сави Чернєва. На що голова відповів, що Василь Степанович є для всіх прикладом для наслідування, він скромна, порядна, чесна людина і як ніхто інший розуміє, яку біду приносить війна, тому не залишається осторонь допомоги військовим.  

Знімальна група телеканалу ІНТЕР у піднесеному настрої з добрими та приємними враженнями від спілкування зі 100 річним ветераном та його родиною поїхала до Одеси.

Репортаж про Василя Степановича Хомиженко можно буде подивитися 9 травня у телемарафоні  «Єдині новини».

  

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.