В Тарутине відзначили кращих працівників освіти громади

Друк

Щороку восени до нас приходить свято – День працівників освіти, яке відзначають у першу неділю жовтня.

Напередодні професійного свята, 28 вересня, у Тарутинському селищному будинку культури відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівників освіти.

Хвилиною мовчання присутні на заході вшанували світлу пам'ять загиблого майстра виробничого навчання Тарутинського професійного аграрного ліцею Грами Артура Васильовича та усіх воїнів загиблих  внаслідок збройної агресії російської федерації.

Зі словами щирої вдячності за служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, щедрість душі та з найкращими побажаннями до освітян звернувся селищний голова Сава Чернєв.

Селищний голова вручив вчителям і вихователям закладів освіти, викладачам Тарутинського ПАЛ і музичної школи та іншим працівникам навчальних закладів Грамоти Болградської РВА, Болградської районної ради та Грамоти і Подяки Тарутинської селищної ради.

Привітали освітян начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Оксана Кушнір та голова Тарутинської об'єднаної профспілки працівників освіти і науки Алла Саввова, які нагородили працівників закладів освіти Грамотами відділу освіти, молоді та спорту Тарутинської селищної ради.

Оксана Кушнір повідомила про ще один здобуток наших учнів: Департамент освіти і науки Одеської ОВА нагородив спортивним кубком та Грамотою за ІІІ місце у обласній Спартакіаді школярів збірну команду учнів Тарутинської громади.

Поміж слів вітань працівників освіти вітали танцювальний колектив «Талісман» та солісти Тарутинського Будинку культури, учні Тарутинської дитячої музичної школи.  

Робота вчителя є надважливою, саме вчитель - будівник нації, який не лише навчає, а й виховує майбутнє покоління, те покоління, яке буде відбудовувати Україну після нашої перемоги.

Дякуємо Вам за щоденну працю! Сили та терпіння заради успіху та Перемоги!

Слава Україні!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.