МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ – БІБЛІОТЕКА

Друк

Наприкінці вересня осінь дарує нам золото листопаду, різнобарв’я жоржин і своє неповторне свято – Всеукраїнський день бібліотек, яке відзначається в Україні 30 вересня уже двадцять п’ять років.

«Будь ласка, заходьте, скоріше заходьте, усе, що Вам треба – шукайте й знаходьте» –  саме так 28 вересня Тарутинська селищна бібліотека для дорослих зустрічала свої гостей на свято «Місце зустрічі – бібліотека» по-особливому.

Програма дня, як завжди, була насиченою і цікавою, адже працівники бібліотеки запропонували своїм користувачам різноманітні за форматом виставки і фотозони «Бібліотека – твоя точка опори», «Бібліотека на всі 100», «Бібліотека – спільнодія для твоєї мрії». Разом з читачами віртуально подорожували по найвеличнішим і незвичайним бібліотекам світу. Також всі поринули у історію створення нашої бібліотеки, адже їй в цьому році 75 років. Начальник відділу культури та туризму Ніна Шишкова та в.о.директора бібліотеки Галина Діденко привітали всіх гостей зі святом, подякували за те, що вони все своє свідоме життя віддані бібліотеці і книзі. У відповідь читачі привітали бібліотекарів з їх професійним святом, з ювілеєм бібліотеки і  побажали подальших успішних проектів, нових книжок, процвітання та великих професійних досягнень.

Сьогодні ми переконалися, що бібліотеки - це не тільки сховище літератури. Це цілий світ, відкритий кожному, хто любить книгу.

Тож День відкритих дверей у бібліотеці довів, що інтерес до бібліотечних закладів, до читання з року в рік зростає, бо «хто багато читає, той багато знає», а найвірнішими друзями на світі залишаються саме КНИГИ.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.