СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ ЗАХИСНИКІВ

Друк

Вже вдруге в цьому році в селищі Тарутине проведене свято для дітей захисників Тарутинської громади.  Сьогодні, 22 вересня  такий захід відбувся на майданчику біля Тарутинського будинку культури.

Свято організоване  відділом культури та туризму селищної ради, селищним будинком культури за підтримки благодійного фонду «Шляхетна справа».

Дітей та їх батьків привітали Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та засновник і керівник БФ "Шляхетна справа" Сергій Шутов.

Вітаючи учасників заходу, селищний голова, побажав усім мирного неба, міцного здоров’я, добра, віри та стійкості. Сава Чернєв висловив слова щирої вдячності Сергію Шутову за підтримку та допомогу, яку надає БФ «Шляхетна справа» Тарутинській громаді, а це: подарунки для дітей, продуктові набори та дрова для сімей військовослужбовців і сімей, в яких виховуються діти-інваліди, генератори для об’єктів соціальної сфери громади, тощо.

На заході панувала чудова атмосфера дитячих щирих усмішок і веселощів. Дітей захисників та їх батьків яскравою, захоплюючою концертною програмою привітали талановиті учасники художньої самодіяльності Тарутинського СБК.

Ведучі свята Ольга Господінова, Сергій Солдат та їх помічники – улюблені мультиплікаційні герої дітлахів провели цікаві ігри та розваги.

БФ "Шляхетна справа" підготував для дітей подарунки, пригостив морозивом та солодкою ватою. Сім’ї загиблих військових одержали також продуктові набори.

Усі учасники заходу отримали багато позитивних емоцій, чудових і незабутніх вражень. Це було справжнє свято єдності та вдячності для родин наших захисників.

Слава Україні!

Слава захисникам України!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.