Тарутинський селищний голова провів виїзний прийом громадян в селищі Березине

Друк

З метою реалізації права громадян на звернення Тарутинський селищний голова Сава Чернєв 8 вересня 2023 року провів виїзний прийом громадян в селищі Березине.

На прийомі були присутні: секретарь виконавчого комітету селищної ради Олена Абрамова, староста Березинського старостинського округу Сергій Сіваєв, начальник юридичного відділу Дарія Топал, начальник відділу соціального захисту населення Ганна Стоянова, в.о.начальника відділу земельних ресурсів Алла Карамаврова.

Під час прийому громадян були розглянуті колективі та індивідуальні звернення. Жителями Березине порушені проблемні питання сфери житлового та комунального господарства, надання матеріальної допомоги. Також на прийомі у голови обговорені робочі питання з директором Березинського ліцею Д.В.Сметаною.

По всім зверненням громадянам надані роз’яснення та консультації. Жодне із звернень не залишиться без уваги голови громади, їх виконання взято селищним головою на особистий контроль.

Після прийому громадян Сава Чернєв поспілкувався з колективом Березинського старостинського округу, наголосив на важливості спілкування з громадянами. Крім того були обговорені актуальні питання старостинського округу.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.