Тарутинський селищний голова взяв участь у святі Першого дзвоника у Рівненському ліцеї

Друк

Свято Першого дзвоника - визначне та радісне свято для учнів, їх батьків та педагогів. Саме таким воно видалось у Рівненському ліцеї Тарутинської громади. На шкільному подвір’ї зібралася уся шкільна родина, батьки учнів, бабусі, дідусі та просто мешканці села.

Розпочалося свято з гімну України. Після чого дівчата ліцею та дошкільного закладу виконали флешмоб на пісню «Тому що я  Україна».

Хвилиною мовчання присутні на святі вшанували світлу пам'ять за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації.

Зі зворушливими словами привітання до дітей, педагогів та усіх присутніх на святі звернулися:  заступник директора школи з навчально-виховної роботи Рівненського ліцею Любов Степанівна Чебан, Тарутинський селищний голова Сава Степанович Чернєв, начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Оксана Іванівна Кушнір, староста Рівненського старостинського округу Валентина Іванівна Узун.

Вітаючи дітей зі святом селищний голова Сава Чернєв побажав учням незабутніх вражень, нових відкриттів та здійснення мрій, а батькам і вчителям - наснаги та терпіння. Селищний голова подякував Збройним Силам України за можливість працювати та навчати дітей і висловив впевненість, що новий навчальний рік буде вдалим і успішним. 

Сава Чернєв від Тарутинської селищної ради вручив подарунковий сертифікат Рівненському ліцею на 20 тисяч грн. та рюкзаки першокласникам від дитячого фонду «Юнісеф».

Аби згуртувати дітей, налаштувати їх на взаємопорозуміння та повагу один до одного ведучі свята та педагог-організатор Рівненського ліцею Тетяна Іванівна Джигова провели невеличке опитування «Як ти друже?», «Як ти вчитель?». У відповідь пролунали дуже гарні слова, що діти та дорослі почувають себе чудово, всі раді, повернутися до школи, бо вони всі разом продовжують жити з любов’ю, надією та вірою у перемогу України.

Головними  на цьому святі звичайно були першокласники. Їх радо привітали учні середніх та старших класів, друзі по дитячому садку. Крім портфелів, вони отримали багато інших подарунків. Тим самим першокласники побачили, як їх привітно зустрічають інші учні, як підтримують вчителі, а від цього залежить подальше бажання дітей йти до школи і набиратися знань.

Свято Першого дзвоника вийшло зворушливим, змістовним та оригінальним. У виконані діток лунали вірші, пісні, виконувались танці.

І на завершення свята пролунав Перший дзвоник.

Після урочистого заходу Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Оксана Кушнір  провели зустріч з педагогічним колективом Рівненського ліцею.

Оксана Кушнір ознайомила педагогів закладу з розпорядженням селищного голови про призначення Кісеолар Ганни Дмитрівни з 1 вересня 2023 року на посаду директора Рівненського ліцею.

Сава Чернєв привітав новопризначеного керівника та подякував усьому колективу за сумлінну працю, за патріотичне виховання молоді, за згуртованість колективу та стійкість.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.