Сьогодні відбулася позачергова сесія Тарутинської селищної ради

Друк

Під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва сьогодні відбулася 39 позачергова сесія Тарутинської селищної ради VIII cкликання.

Основним питанням порядку денного сесії було питання «Про внесення змін та доповнень до рішення Тарутинської селищної ради від 23 грудня 2022 року № 2419-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради  на 2023 рік». Зміни до селищного бюджету внесені у зв’язку з тим, що з обласного бюджету до місцевого бюджету Тарутинської селищної ради надійшли кошти у сумі  3 250 000 грн. на поточний ремонт доріг комунальної власності. Ці кошти за клопотанням депутата Одеської обласної ради Олега Капсамуна виділені Тарутинській громаді на ремонт доріг по вулицям Красна та Центральна смт Тарутине. Від імені усіх депутатів селищний голова Сава Чернєв висловив подяку Олегу Капсамуну за підтримку громади та сприяння у вирішенні нагальних питань.

Крім того, депутати затвердили технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності для розміщення та постійної діяльності органів і підрозділів ДСНС, а також  затвердили програму розвитку та функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя у Тарутинській селищній раді на 2023-2025 роки.

Депутатами селищної ради Вадимом Петковичем та Віталієм Аргіровим були внесені пропозиції щодо розгляду деяких питань. За рішенням депутатського корпусу ці пропозиції будуть детально вивчені та розглянуті на наступній сесії селищної ради.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.