В селі Слобідка Тарутинської громади відкрили парк для активного відпочинку

Друк

В центрі села Слобідка Калачівського старостинського округу Тарутинської громади нещодавно створена зона для активного, комфортного відпочинку, як дітей та дорослих. Тут встановлені велика дитяча гірка, гойдалки, альтанки, спортивне обладнання. Крім того є сцена для проведення урочистостей і концертів на свіжому повітрі та лавки для глядачів. Тротуарною плиткою викладена територія навколо сцени та центральна доріжка. Вся територія огороджена парканом. Роботи по благоустрою парку ще не завершені, планується висадити декоративні дерева та облаштувати клумби.

Ця зона відпочинку, яку назвали «Парк», створена меценатами, уродженцями села Слобідка Федором Кіровичем та Андрієм Кіровичем.

30 серпня 2023 року відбулося офіційне відкриття парку, у якому взяли участь Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, староста Калачівського старостинського округу Валентина Олєй, Федір і Андрій Кіровичі, мешканці сіл Слобідка та Калачівка, учні місцевої гімназії.

Символічну стрічку перед входом у парк перерізали Федор Кірович та Сава Чернєв.

Валентина Олєй та Тарутинський селищний голова привітали усіх присутніх із значною подією для села та побажали його мешканцям мирного неба, міцного здоров’я, сімейного благополуччя.

За вагомий особистий внесок у розвиток села Слобідка, активну громадську позицію селищний голова Сава Чернєв вручив Подяки Федору Кіровичу та Андрію Кіровичу.

Невелику концертну програму, підготовлену місцевими зірочками, відкрили флешмобом «Моя Україна». У виконанні учнів Слобідської гімназії прозвучала пісня «Ой, у лузі червона калина». Вокальний квартет дівчат 2 класу  виконав українські народні пісні.

Веселими конкурсами дітей розважала лялька-аніматор, після чого дітлахів пригостили морозивом від спонсорів.

Перед слобідчанами та гостями свята також виступили професійні артисти, запрошені Федором Кіровичем.

Для жителів села Слобідка відкриття парку було справжнім святом. Новостворений парк став окрасою центру села.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.