Про проведену роботу та поточні питання

Друк

В Тарутинській селищній раді під головуванням селищного голови Сави Чернєва відбулася апаратна нарада з керівниками комунальних некомерційних підприємств та начальниками структурних підрозділів. У нараді взяли участь заступник селищного голови Олена Сілоч та секретар виконкому селищної ради Олена Абрамова.

На нараді підсумовано роботу за попередній період та обговорені поточні питання.

Заклади охорони здоров’я Тарутинської громади працюють у звичайному режимі: здійснюють прийом хворих, діагностику та лікування у стаціонарах. Протягом двох тижнів на стаціонарне лікування до відділень Тарутинської лікарні госпіталізовано 123 хворих, виписано 119; народилося 4 дітей. Лікарня отримала гуманітарну допомогу від Департаменту охорони здоров’я ОВА, БФ «Колохати», Тарутинської селищної ради у вигляді медичних засобів та медичних препаратів, продуктів харчування.

За період з 15 по 26 травня медичними працівниками Тарутинського ЦПМСД прийнято 2952 мешканця громади, у тому числі 738 дітей. Було здійснено сім виїздів сімейними лікарями для надання медичної допомоги населенню ОТГ. Проведено 99 цитологічних досліджень, виявлено 57 патологій. В денних стаціонарах проліковано 225 осіб.

Відділом економіки проведений аналіз середньомісячної заробітної плати за І квартал 2023р., продовжується робота з легалізації зайнятості населення.

З метою координації дій щодо підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2023/24 року в Тарутинській селищній раді створений відповідний оперативний штаб.

Спеціалістами сектору з питань цивільного захисту,  оборонної роботи, взаємодії з  правоохоронними органами та охорони праці здійснена позапланова перевірка захисних споруд деяких об’єктів  соціальної сфери.

За інформацією начальника відділу освіти, молоді та спорту учні закладів освіти громади отримали 44 дипломи обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси»; проведено  нараду з вчителями – предметниками, які викладають в 5-х класах Нової української школи; триває підготовка до проведення національного мультипредметного тесту; троє учнів громади ( двоє з Тарутинського ліцею та один учень Серпневського ліцею) стали переможцями фіналу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму.

Усі заклади культури громади провели заходи до Дня Героїв України. Відбувся фестиваль «Співуча родина 2023». Колективи художньої самодіяльності громади продовжують приймати участь у обласних та всеукраїнських конкурсах. В дитячій музичній школі пройшов звітній концерт. Йде підготовка до Міжнародного дня захисту дітей.

У ході наради селищний голова надав ряд рекомендацій та доручень керівникам КНП та структурних підрозділів.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.