Об’єднуємося заради Перемоги!

Друк

На підтримку  Збройних Сил України, мужніх захисників, які не жаліючи свого життя, захищають нашу державу від російського агресора, сьогодні в селі Малоярославець Перший відбувся благодійний ярмарок.

Ініціатором та головним організатором ярмарку була директорка Малоярославецької Першої гімназії Галина Реул.

На урочисто прикрашеному майданчику в центрі села учні, педагогічний колектив та техпрацівники гімназії, працівники закладів культури, мешканці села запропонували різноманітну продукцію, кімнатні та декоративні рослини, вироби ручної роботи.

 Ярмарок урочисто відкрив головний спеціаліст відділу соціального захисту селищної ради Юрій Михайлюк, який наголосив, що кожен з присутніх має можливість висловити свою активну громадянську позицію та долучитися до благодійного збору для ЗСУ.

На заході були присутні: Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, заступник селищного голови Олена Сілоч, начальник відділу культури та туризму селищної ради Ніна Шишкова, староста Ярівського старостинського округу Петро Кічук.

 З вітальними словами та найкращими побажаннями до присутніх звернулися Сава Чернєв, Петро Кічук та Галина Реул.

 У своїй промові селищний голова відмітив важливість проведення таких заходів та подякував усім працівникам Малоярославецької гімназії за активну підтримку військових з першого дня війни.

 Галина Реул оголосила про внески коштів на підтримку ЗСУ, які вже зранку зробили педагогічний колектив гімназії -  2400 грн., техпрацівники закладу  – 1100грн., мешканець села Віктор Соріогло – 2000грн., колишній учень школи Олег Реул - 50 фунтів, керівник СФГ «Дана» - 500грн.

У скриньку для збору коштів зробили свої внески керівництво Тарутинської селищної ради та усі бажаючі.

До благодійного ярмарку долучився рій «Нащадки козаків» Малоярославецької Першої гімназії.

Крім того, учні гімназії виступили перед присутніми з невеличким концертом та також збирали кошти для військових.

Відвідавши ярмарок, кожен отримав незабутні емоції, а головне - підтримав наших захисників.

Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил!

Спільними зусиллями було зібрано кошти в сумі 10 335 грн., 50 доларів та 50 фунтів.

Наша СИЛА – у нашому ЄДНАННІ!

Об’єднуємося заради Перемоги!

      

 

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.