Тарутинський селищний голова Сава Чернєв привітав учасників І етапу Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура»)

Друк

Всеукраїнська гра «Сокіл» («Джура») пробуджує дух патріотизму у дітей, привертає увагу до історії України, звичаїв та традицій українського народу, вона забезпечує підростаюче покоління життєвим досвідом, відкриває нові здібності та навчає, тому її проведення так важливо для виховання дітей та молоді.

Сьогодні у Вільненському ліцеї  Тарутинської селищної ради зібралися джури 9 закладів освіти громади, щоб продемонструвати  свої вміння і навички в першому етапі Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

Стартувало відкриття заходу урочистою патріотичною композицією, підготовленою учнями Вільненського ліцею.

На подвір’ї закладу вишукувались команди-учасниці, яких щиро привітали: селищний голова Сава Чернєв, начальник другого відділу Болградського РТЦК та СП Віталій Пєтков, начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана Кушнір, староста Вільненського старостинського округу  Наталя Фучіджи, головний суддя гри "Сокіл" ("Джура") Григорій Церковний.

Вітаючи учасників гри селищний голова зазначив: «Дивлячись на вас, я впевнено можу сказати, що ви юні патріоти – наша надія і майбутнє, вам продовжувати творити сильну та незламну країну» та побажав усім міцного здоров’я, миру, успіхів, особистих перемог.

Від Тарутинської селищної ради селищний голова вручив кожній команді медичний рюкзак, аби була краща можливість у дітей опановувати домедичну підготовку.

Дякуємо Збройним силам України, які мужньо боронять нашу землю та кожного з нас, за можливість жити, працювати, вчитися та проводити такі змагання!

Бажаємо юним джурам віри у свої сили, гарного настрою та незабутніх вражень!

Слава Україні!

   

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.