Спільне засідання комісій Тарутинської селищної ради

Друк

В рамках проведення чергової сесії Тарутинської селищної ради сьогодні відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій селищної ради.

У роботі комісій взяли участь: заступник селищного голови  з питань діяльності виконавчих органів у сфері економіки та бюджету Олена Сілоч, начальники структурних підрозділів селищної ради та керівники комунальних некомерційних підприємств.

Комісії розглянули питання, що стосуються роботи закладів охорони здоров’я селищної ради, затвердили акти приймання-передачі технічних засобів, майна та паливно-мастильних матеріалів,  погодили прийняття на баланс до Тарутинської селищної ради міжнародної технічної допомоги в рамках «Програми ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України» від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

Також був розглянутий в новій редакції Статут КНП «Тарутинська центральна лікарня», внесені зміни до програми  «Молодь Тарутинщини» на 2021-2023 роки»,  комплексної програми соціальної підтримки населення Тарутинської селищної ради на 2021-2023 роки та внесені зміни і доповнення до рішення Тарутинської селищної ради від 23 грудня 2022 року № 2419-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради  на 2023 рік».

Крім того депутати на спільному засіданні постійних комісій обговорили питання: про оприлюднення проєкту регуляторного акту – проєкту рішення Тарутинської селищної ради «Про встановлення та затвердження місцевих податків і зборів на 2024 рік на території Тарутинської селищної ради, про надання цільової адресної допомоги мешканцям селищної територіальної громади, про затвердження звіту з виконання рішення Тарутинської селищної ради від 23 грудня 2022 року №2419 - VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2023 рік» за І квартал 2023 року.

Комісії підтримали проєкти рішень в цілому та рекомендували винести їх на розгляд пленарного засідання сесії селищної ради, яке відбудеться 11 травня 2023 року.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.