Урочисте відзначення Дня Прикордонника України

Друк

Сьогодні в Тарутинському Будинку культури відбувся урочистий захід, присвячений Дню прикордонника України, який в Україні відзначається 30 квітня. 

Зі святом прикордонників привітав Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та висловив вдячність кожному, хто присвятив своє життя охороні кордонів, хто з честю і гідністю виконує почесну справу служіння Батьківщині. Селищний голова побажав прикордонникам та їх родинам міцного здоров’я, витримки, бадьорості духу, благополуччя, мирного неба та скорішої Перемоги.

Під час урочистого заходу всі його учасники хвилиною мовчання вшанували пам'ять нашого земляка, прикордонника Дмитра Деде, який загинув 28 вересня 2017 року під час несення служби в Луганській області.  

За вагомий внесок у справу забезпечення надійної охорони державного кордону України, сумлінне виконання службових обов’язків,  старанність та ініціативу, самовідданість і високий професіоналізм та з нагоди Дня прикордонника України Тарутинський селищний голова оголосив Подяки з врученням квітів прикордонникам відділів прикордонної служби «Тарутине» та «Петрівка».

Присутні у залі аплодисментами привітали Сергія Халікова - бійця Гвардії наступу, а ведучі заходу від імені усіх висловили слова щирої вдячності прикордоннику за захист держави.

Після урочистої частини відбувся невеликий святковий концерт, який для прикордонників і військовослужбовців підготували працівники Тарутинського селищного Будинку культури.

Також учасники урочистого зібрання поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам Захисникам України.

Дякуємо усім, хто кожен день і кожну ніч береже наші кордони, наші життя! Слава Україні!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.