ВІДІЙШОВ У ВІЧНІСТЬ БЛАГОДІЙНИК, КРАЩИЙ ДРУГ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ НАТАНІЕЛЬ РИСС

Друк

29 січня 2024 року на 89-му році життя відійшов у вічність благодійник, кращий друг Тарутинської громади, професор компанії «HELLING“ (Німеччина) - НАТАНІЕЛЬ РИСС, який народився в смт Серпневе.

Багато добрих справ зробив для своєї малої Батьківщини Н.Рисс.  За його ініціативою і допомогою створений чудовий парк в селищі Серпневе та німецький культурний центр «Бессарабський дім» в селищі Тарутине. Він постійно допомагав Серпневській школі та дитячому садку, а Тарутинській лікарні передав чимало медичного обладнання.

Натаніель Рисс завджи був справжнім патріотом нашого краю. Останній раз він приїзжав до Тарутинської громади у жовтні 2023 року та разом з селищним головою Савою Чернєвим і головою німецького культурного товариства Світланою Крук обговорювали проєкт розвитку Серпневого як візитівки на кордоні нашої країни та плани по відродженню територій громади.

Керівництво та працівники Тарутинської селищної ради глибоко сумують з приводу цієї непоправної втрати та висловлюють щирі співчуття рідним, друзям, колегам померлого, розділяють біль втрати.

Нехай добрий, світлий спомин про Натанієля Рисса назавжди залишиться у серцях його вдячних земляків та усіх, хто його знав та шанував.

Вічна пам’ять доброзичливій людині, доброму другу, надійному партнеру…

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.