В С.СЛОБІДКА ВІДБУВСЯ ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ

Друк

31 січня 2024 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів особистий виїзний прийом мешканців с.Слобідка Калачівського старостинського округу.

У виїзному прийомі взяли участь: начальник юридичного відділу Дарія Топал, начальник відділу соціального захисту населення Ганна Стоянова, в.о.начальника відділу земельних ресурсів Алла Карамаврова, староста Калачівського старостинського округу Валентина Олєй.

Під час прийому було розглянуто 6 звернень від жителів с.Слобідка, які порушили як особисті, так і колективні проблеми. Зокрема йшлося: про надання матеріальної допомоги, надання статусу багатодітної родини, про укриття для дитячого садка, щодо можливостей регулювання чисельності безпритульних собак; були порушені і земельні питання.

На всі звернення селищним головою надані ґрунтовні роз’яснення, а для остаточного їх вирішення - надані доручення керівникам відповідних структурних підрозділів.

Також селищний голова відвідав у с.Слобідка ФАП та гімназію.

В Слобідській гімназії Сава Чернєв провів зустріч з педагогічним колективом, у ході якої в конструктивній обстановці обговорили нагальні проблеми закладу та села.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.