ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ЩОДО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ПО ТАРУТИНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Друк

Інформаційне повідомлення

про проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів по Тарутинській селищній територіальній громаді

 

Тарутинська селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів по Тарутинській селищній територіальній громаді та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення – Тарутинська селищна рада.

Зауваження та пропозиції подаються до 15 грудня 2023 року на поштову адресу: вул. Широка, буд. 1, смт Тарутине, Болградський район, Одеська область, 68500  та на електронну пошту селищної ради tarutinops@gmail.com.

Громадське обговорення заплановано провести у формі опитування з громадськістю.

Відповідальними особами за проведення громадського обговорення є  робоча група, яка здійснює свою роботу на підставі розпорядження селищного голови № 177-ОД від 27.11.2023.

За результатами роботи робочої групи на розгляд сесії Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області будуть винесені пропозиції для їхнього подальшого надання до Верховної Ради України.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.