ПІДПИСАНИЙ АКТ ОЦІНКИ УКРИТТЯ ТАРУТИНСЬКОГО ЛІЦЕЮ ЩОДО МОЖЛИВОСТІ ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ ДЛЯ УКРИТТЯ НАСЕЛЕННЯ

Друк
Комісією з огляду будівель цивільного захисту, найпростіших укриттів та захисних споруд, що розташовані у безпосередній близькості до місця знаходження закладів освіти, які плануються використовувати для укриття здобувачів освіти і працівників, у тому числі для осіб з особливими освітніми потребами сьогодні, 28 листопада 2023 року підписаний акт оцінки укриття Тарутинського ліцею щодо можливості його використання для укриття населення.

В онлайн-режимі зазначений об'єкт проінспектували перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан та головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров'я, культури та спорту Болградської РВА Тетяна Ведь.

Членами комісії проведений огляд найпростішого укриття у присутності директора Тарутинського ліцею Олега Ткаченко та керівника підрядної організації, що виконувала роботи з капітального ремонту укриття, Сергія Раткова.

Комісія оцінила загальний стан об’єкта як справний та працездатний. Укриття відповідає усім вимогам захисної споруди. Є два входи (виходи), працює вентиляція, опалення та система освітлення, є централізоване водопостачання та водовідведення, облаштовані туалети, в наявності медичний кабінет. На випадок відключення світла укриття забезпечено генератором. Також тут є інтернет-зв'язок.
Для кожної паралелі класів передбачений окремий кабінет.

Ремонт проведений якісно відповідно до усіх будівельних норм.

Крім того в укритті Тарутинського ліцею розміщений Пункт Незламності.

З наступного тижня учні Тарутинського ліцею приступлять до очного навчання.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.