В СЕЛИЩНІЙ РАДІ ОБГОВОРЕНІ ПОТОЧНІ ПИТАННЯ ЩОДО РОБОТИ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ

Друк

Сьогодні в Тарутинській селищній раді пройшла апаратна нарада під головуванням селищного голови Сави Чернєва.

На нараді були підведені підсумки роботи комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради за поточний період листопада 2023 року.

Станом на 20 листопада на стаціонарному лікуванні у відділеннях КНП «Тарутинська ЦЛ» перебувають 123 хворих. Протягом тижня було госпіталізовано 99 хворих, виписано – 97. Лікарня отримала гуманітарну допомогу у вигляді медичних виробів від БФ «Здорові» та «Шляхетна справа». У закладі розпочато опалювальний сезон, середня температура 18-19°С. На даний час проводиться ремонт рентген апарату у поліклінічному відділенні.

За період з 06 по 18 листопада медичними працівниками Тарутинського центру медико-санітарної допомоги було прийнято 3123 мешканців громади, у т.ч. 759 дітей. З метою надання якісних медичних послуг мешканцям громади продовжується функціонування мобільної медичної бригади ЦПМСД. За звітний період були здійснені виїзди сімейних лікарів у 9 населених пунктів, прийнято 118 осіб. В закладі проводиться рутинна вакцинація дорослого та дитячого населення.

До  Міжнародного Дня людей з інвалідністю структурними підрозділами соціальної направленості планується проведення низки заходів.

На поточному тижні комісією з перевірки захисних споруд цивільного захисту буде проведена перевірка відповідних споруд та систем оповіщення. В с.Ярове завершуються роботи щодо відкриття «Місцевої пожежної команди».

У закладах освіти громади стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад, проведений ІІ етап XXIV Міжнародного конкурсу імені П. Яцика. 14 листопада відбулась нарада керівників закладів освіти громади, на якій розглянуті питання облаштування класів безпеки та їх функціонування. Учні шкіл та вихованці Тарутинської ДЮСШ продовжують приймати активну участь  у змаганнях Обласної  спартакіади школярів та Міжнародних турнірах з вільної боротьби.

До дня Гідності та Свободи закладами культури проводяться заходи з метою утвердження ідеалів свободи і демократії та вшанування пам’яті героїв Небесної сотні. Триває підготовка до заходу щодо відзначення працівників сільського господарства громади.

Окрім цього, були обговорені нагальні земельні питання, питання  економіки, інвестицій та сільського господарства,   житлово-комунальної сфери,  фінансів.

У ході апаратної наради Тарутинським селищним головою надано ряд доручень відповідальним особам за різними напрямками роботи.

   

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.