Благодійний концерт та благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Друк

В парковій зоні селища Тарутине біля арт-об’єкту «Я люблю Тарутине» 24 серпня в День Незалежності України пройшли благодійний концерт та благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

Благодійність – це своєрідне свято, де є бажання поділитися добром, можливість зробити хорошу справу, а в даному випадку підтримати воїнів, що знаходяться на лінії фронту, відчуттям теплоти і вдячності.

До проведення святкових заходів долучилися заклади культури, державний навчальний заклад «Тарутинський професійний аграрний ліцей» та старостинські округи громади.

На ярмарку були представлені різноманітні декоративні вироби та поробки.

А колектив Тарутинського ПАЛ виготовив смачну та запашну випічку: патріотичне печиво, міліну, кекси, тістечка, здобні рулети, булочки, рогалики, які були швидко розкуплені, адже їх якісні вироби добре відомі мешканцям громади по попереднім благодійним ярмаркам. Крім того працівники ліцею запропонували учасникам свята тонізуючі напої.

Благодійний концерт відкрили хореографічною композицією танцювальні колективи Тарутинського Будинку культури.

У виконанні колективів художньої самодіяльності та солістів закладів культури Тарутинської громади, які виступили проникливо та особливо тепло, пролунали патріотичні пісні.

Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до святкових заходів, за активність, ініціативність і підтримку наших Збройних Сил! Дякуємо за допомогу та патріотизм!

Спільними зусиллями було зібрано понад 18 000 грн.

Робимо все, що можемо разом для нашої Перемоги!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.