Відбулась позачергова сесія Тарутинської селищної ради

Друк

18 серпня 2023 року відбулася позачергова тридцять восьма сесія Тарутинської селищної ради восьмого скликання.

У ході засідання були затверджені акти безоплатного приймання – передачі матеріальних цінностей. Прийняті рішення про безоплатну передачу бойлерів, які надійшли у вигляді гуманітарної допомоги, багатодітній родині з числа ВПО та родині, що потерпіла від пожежі.

Про внесення змін та доповнень до рішення Тарутинської селищної ради від 23 грудня 2022 року № 2419-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2023 рік» доповіла начальник фінансового управління селищної ради Марина Констандогло. Зміни до місцевого бюджету внесені у зв’язку з надходженням цільової субвенції з обласного бюджету на капітальний ремонт Красненського ліцею. Крім того з метою здійснення централізованого забезпечення необхідної матеріально-технічної бази, військовим обладнанням та технікою для Збройних Сил України за поданням потреб командування ЗСУ внесені зміни щодо виділення з місцевого бюджету субвенції до обласного бюджету у сумі 900 тис.грн.

Депутати також прийняли рішення про надання матеріальної допомоги мешканці Тарутинської громади на лікування та рішення з двох земельних питань, розгляд яких дозволений чинним законодавством України.

Після завершення розгляду питань порядку денного пленарного засідання позачергової сесії депутати та працівники Тарутинської селищної ради долучилися до збору коштів на портативну зарядну станцію для розвідників з 21 бригади, де несуть службу військовослужбовці з Тарутинської і Бородінської громад. Завдяки активній громадській позиції усіх присутніх було зібрано 10 650 грн. Висловлюємо щиру подяку всім, хто підтримує наших захисників!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.