Шановні колеги! Маємо сьогодні гарну новину!

Друк

П’ять років поспіль в Україні проводиться сертифікація вчителів початкових класів. Цьогоріч сертифікація відбувається в складних умовах війни. І все ж тисячі вчителів початкових класів зареєструвалися, пройшли незалежне тестування, здійснили самооцінювання педагогічної майстерності та пройшли останній етап сертифікації.

Варто зазначити, що серед учителів, які сертифікувалися та вже мають найкращий результат, є і вчитель Малоярославецької Другої гімназії Болградського району Одеської області – Гуткан Альона Іванівна.

Відділ освіти, молоді та спорту Тарутинської селищної ради, Тарутинський центр професійного розвитку педагогічних працівників вітають Альону Іванівну з успішним проходженням трьох етапів сертифікації-2023 відповідно до професійного стандарту «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти». За результатами спільного засідання комісії вона отримала 135 балів із 140 можливих. Це високий показник, який свідчить про те, що наші вчителі «йдуть в ногу з часом» і готові сприймати зміни, змінюватися самі, вдосконалюватися та розвиватися. Приємно відзначити, що Альона Іванівна змогла гідно показати свої практичні уміння у використанні сучасних підходів та технологій навчання.

Зичимо Вам, пані вчителько, міцного здоров’я, невичерпної енергії й оптимізму, творчого пошуку, успішних звершень задуманих справ, здійснення всіх мрій і задумів, щедрих урожаїв на освітянській ниві. Нехай успіхи та перемоги окрилюють Вас на нові звершення та здобутки на благо України!

Дякуємо адміністрації закладу за підтримку творчих педагогів.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.