Тарутинський селищний голова провів робочу нараду з прийому евакуйованих людей

Друк

У зв'язку з трагедією на Каховській ГЕС очікується прибуття евакуйованих людей з Херсонської області на територію нашої громади.

Сьогодні Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів робочу нараду з працівниками відділу містобудування, архітектури, інфраструктури, житлово-комунального господарства  та сектору з питань цивільного захисту,  оборонної роботи, взаємодії з  правоохоронними органами та охорони праці щодо прийому і розміщення людей із зони підтоплення через підрив росіянами Каховської ГЕС.

Тарутинська селищна рада готова до прийому евакуйованих. Вже зараз є можливість розмістити 250 чоловік в місцях компактного поселення в смт.Тарутине та смт.Серпневе.

Інші МКП громади перебувають у резерві, вони будуть використані у разі збільшення кількості постраждалих з Херсонської області.

Визначено відповідальну особу Тарутинської селищної ради за прийом і розміщення евакуйованих людей.

З усіх питань щодо розселення постраждалих просимо звертатися до Младінової Ольги Дмитрівни, головного спеціаліста  відділу містобудування, архітектури, інфраструктури, житлово-комунального господарства  за телефоном 0963656987.

Не залишаємось осторонь біди жителів Херсонської області, бо це наша спільна трагедія.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.