Відбулася чергова сесія Тарутинської селищної ради

Друк

З метою вирішення нагальних питань важливих для забезпечення життєдіяльності Тарутинської громади з 27 травня 2022 року скликана 23-а сесія  Тарутинської селищної ради.

Сьогодні під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва відбулося пленарне засідання 23-ї сесії, на якому   розглянули дев’ять питань порядку денного. На початку пленарного засідання депутати селищної ради хвилиною мовчання вшанували пам'ять мирних жителів та військовослужбовців що загинули унаслідок збройної агресії російської федерації.

У ході засідання депутати селищної ради прийняли рішення: про встановлення місцевих податків та зборів на території Тарутинської селищної ради, про надання цільової адресної допомоги мешканцям селищної територіальної громади, про затвердження розпоряджень селищного голови, які були прийняті у міжсесійний період.

На засіданні також були прийняті й інші, важливі рішення: затверджені правила благоустрою на території Тарутинської селищної ради, внесенні зміни до деяких програм селищної ради та до місцевого бюджету Тарутинської селищної ради на 2022 рік.

Відповідно з внесеними змінами до комплексної програми підтримки військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей Тарутинської селищної ради на 2021-2023 роки мобілізованим мешканцям Тарутинської громади з числа осіб призовного віку під час дії воєнного стану буде виплачуватися одноразова грошова допомога у сумі 20 000 грн.

23-я сесія Тарутинської селищної ради пройшла злагоджено та конструктивно.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.